Меню

м. Южне

Щоденно: с 10:00 до 21:30

Команда E-boshi sushi полюбляє балувати своїх суші-фанів приємними бонусами та знижками! Як завжди багато начинки та соковитої рибки та мало рису, але за приємною ціною! Обирай акцію та насолоджуйся смачною їжею вже зараз!

Сет Обїдосі

Цілий кілограм ролів! Травнева новинка в E-boshi sushi! Нові смаки від того самого Жеки, який шарить! Замовити можна тут. Склад сету Обїдосі:

Акційна ціна – 499 гривень. Акція діє до 31.05.2024 включно.

Знижка на День Народження 🥳🎂🎉

У тебе скоро Birthday? Вітаємо, та маємо чудову новину! Іменинникам в День Народження команда E-boshi sushi дарує знижку 15% на замовлення! Акція діє лише в день Народження. Для підтвердження достатньо показати адміністратору документи, або надіслати підтвердження оператору при оформлені замовлення.

Знижка 15% Іменинникам не розповсюджується на товари, які вже мають знижку, такі як сет та рол дня, або акційний сет місяця. Тому що акції в мережі E-boshi sushi не додаються одна до одної.

Бонусна система лояльності «Е-бал»

Замовляй їжу у Eboshi sushi – отримуй Е-бали! Збирай Е-бали та обмінюй їх на улюблені роли, вок чи навіть цілий сет! Розкажемо, як це працює👇👇👇

🪙Що таке Е-бали та як їх отримати💎

Ми створили власну систему лояльності – “Е-Бал”. Це внутрішні бонуси, які автоматично нараховуються на номер телефону після оформлення замовлення в Eboshi sushi. Замовляючи улюблені страви від Жеки, вам на бонусний рахунок нараховується 5% від суми замовлення. Прикольна нова плюшка, яка сподобається нашим сушифанам🤩 1 бал = 1 гривні

🤔Де подивитися, скільки у мене накопичилося Е-балів

Е-бали нараховуються на номер телефону, з якого ви робите замовлення. Кількість накопичених е-балів вам може повідомити оператор👩‍💻👨‍💻Скоро бонусний рахунок стане доступний в мобільному додатку, який можна завантажити за посиланням в актуальному.

За що НЕ нараховуємо Е-бали❌

Оскільки в Eboshi sushi знижки та акції не сумуються, Е-бали не нараховуються за:

Завантажуйте додаток, замовляйте на сайті або за телефоном, накопичуйте Е-бали та розраховуйтесь ними у найкрутішій та швидкій доставці Eboshi sushi!